Meteen naar de inhoud
Home » Benzema ontkent breuk met Cristiano Ronaldo

Benzema ontkent breuk met Cristiano Ronaldo

Terwijl Los Blancos momenteel in Saudi-Arabië zijn voor de finale van de Spaanse Supercup met Barcelona, bracht clubicoon Ronaldo een bezoek aan zijn voormalige teamgenoten. De 37-jarige werd voor de camera gespot terwijl hij sprak met een aantal huidige Madrilenen, maar Benzema was nergens te bekennen, wat tot speculaties leidde bij lokale verslaggevers. Real Madrid-spits Karim Benzema heeft ontkend dat hij een breuk heeft met Cristiano Ronaldo, ondanks dat hij dit weekend niet samen op de foto is gezet.
“Ik denk dat Cristiano Ronaldo hier gelukkig is, ik hoop dat hij doelpunten kan blijven maken en beslissend kan zijn”, aldus Benzema. “Hij was bij onze training, maar we hadden geen foto nodig om te laten zien dat we vrienden zijn. Dat hebben we niet nodig voor Instagram en Twitter en zo.”
Nadat ze beiden in 2009 lid werden, wonnen ze samen 15 trofeeën, voordat Ronaldo in 2018 naar Juventus vertrok. Tijdens hun tijd bij de club hadden de twee een geweldige relatie, zowel op als naast het veld. Er werd echter betwijfeld of Ronaldo en Benzema nog wel op goede voet stonden.
De persconferentie beloofde veel, want Benzema had sinds zijn vertrek uit Qatar gezwegen, maar hij was niet in de stemming om te praten over Frankrijk, of de gebeurtenissen die in het elftal hebben plaatsgevonden, en gaf er de voorkeur aan de meer volwassen weg te bewandelen en weg te stappen van elke potentiële controverse.
WAT IS DE VOLGENDE STAP VOOR BENZEMA? De aanvaller schitterde voor Real Madrid in de halve finale van de Super Cup tegen Valencia. Hij scoorde in de normale speeltijd en kreeg een penalty in de shootout, waardoor hij zondag een ontmoeting met Barcelona heeft.
Benzema hoopt zondagavond tegen Barcelona zijn palmares aan te vullen en is zich ervan bewust dat het een moeilijke wedstrijd wordt. “Bij Real Madrid moeten we altijd winnen,” zei hij. “We weten dat het moeilijk wordt, maar we moeten de mentaliteit hebben dat we deze wedstrijd kunnen winnen.”
Aangezien Ronaldo waarschijnlijk aanwezig zal zijn bij de finale van de Spaanse Supercup tegen Barcelona, zal menig Real Madrid-speler hopen op een samenspel tussen de twee, hoewel ze er genoegen mee nemen dat Benzema de trofee omhoog tilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *