Meteen naar de inhoud
Home » Bruno Fernandes: Gebruik mijn naam niet om Cristiano aan te vallen!

Bruno Fernandes: Gebruik mijn naam niet om Cristiano aan te vallen!

De passie van Bruno Fernandes was voor iedereen te zien toen hij Manchester United naar de overwinning op rivalen City leidde. Dit was zijn eerste thuisoverwinning op City sinds de pre-lockdown overwinning in zijn debuutseizoen voor de club in 2020, en hij werkte hard voor dit resultaat.
Fernandes is breed geciteerd vertellen BT Sport na de Red Devils ‘2-1 derby overwinning: “[We] waren vroeger individuen, nu zijn we een team. Je ziet een echt team dat voor elkaar werkt.” Dit werd door velen gezien als een grapje naar Ronaldo, die United vorig jaar op controversiële wijze verliet, maar de middenvelder heeft dit ten stelligste ontkend in een tirade op Instagram.
United ging de Manchester derby in zonder Ronaldo, aan wiens tweede periode op Old Trafford vorige maand een abrupt en bitter einde kwam. Maar de ploeg van Erik ten Hag had hun voormalige talisman niet nodig om een fameuze overwinning te boeken. Fernandes en Marcus Rashford maakten in vier minuten tijd twee doelpunten in de tweede helft.
Fernandes speelde 51 keer samen met Ronaldo bij United, en het duo was samen goed voor drie doelpunten in hun tijd op Old Trafford.
Maar de Portugees heeft zijn commentaar nu verduidelijkt door een bericht te uploaden naar zijn Instagram story. Hij voegde eraan toe: “Gebruik mijn naam niet om Cristiano aan te vallen! Cristiano maakte de helft van het seizoen deel uit van ons team, zoals ik in veel interviews heb gezegd, iedereen sinds Liverpool is geweldig en gedraagt zich als een echt team en daar zie je de resultaten op! We gaan door.”
Fernandes en co komen woensdag in actie tegen Crystal Palace, dat op de twaalfde plaats staat. Maar ook al heeft Manchester United zichzelf terug in de hoogste regionen van de Premier League en de titelrace gestuwd, Ten Hag was terughoudend om te praten over een titeluitdaging. Na de overwinning op Old Trafford heeft United nu slechts één punt achterstand op Pep Guardiola’s ploeg, en slechts zes op Arsenal voor de Noord-Londense derby van zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *