Meteen naar de inhoud
Home » Cristiano Ronaldo bereidt nu al Portugal’s weg naar glorie op Euro 2024 voor

Cristiano Ronaldo bereidt nu al Portugal’s weg naar glorie op Euro 2024 voor

Cristiano Ronaldo heeft GEEN plannen om te stoppen met internationaal voetbal, zo wordt gemeld. En de ex-Manchester United man is al bezig met het uitstippelen van Portugal’s weg naar glorie op Euro 2024.

De veteraan verliet Manchester United onlangs met wederzijds goedvinden na een bombastisch interview met Piers Morgan. Vervolgens ging hij zwoegen op het WK met Portugal, waar hij slechts één keer scoorde en zijn ploeg in de kwartfinale van het toernooi uitviel. De 37-jarige werd op de bank gezet voor de ronde van 16 tegen Zwitserland, waarbij Fernando Santos de voorkeur gaf aan Goncalo Ramos als enige aanvaller en de Benfica-man scoorde een hattrick in zijn WK-debuut terwijl Portugal met 6-1 won.

Sommige fans en voormalige spelers waren verbijsterd over de beslissing van Santos om Ronaldo op de bank te laten zitten tegen Marokko, dat met 1-0 verloor en zo uit het WK crashte. Hij was zichtbaar overstuur toen hij het veld af sjokte tegen Marokko, nadat hij in de tweede helft van de wedstrijd slechts tien keer de bal had aangeraakt. En er zijn veel vragen over Ronaldo’s volgende stappen.

De veteraan wacht op aanbiedingen van Champions League clubs nadat hij een recordcontract van 173 miljoen pond per jaar kreeg van Al-Nassr. The Sun beweert dat de Portugese international 28 miljoen pond gaat uitgeven aan de inrichting van zijn ‘pensioenwoning’, met een gigantisch glazen zwembad met een onderwaterloopbrug. Volgens Correio da Manha gaat Ronaldo nog niet met pensioen en wil hij deel uitmaken van Portugals UEFA Euro 2024-team.

Een bericht in de Portugese publicatie CM Journal beweert dat Ronaldo “zich ervan bewust is dat hij niet in zijn beste vorm is, maar weet dat het feit dat hij het voorseizoen bij Manchester United niet heeft gedaan en niet regelmatig in de basis heeft gespeeld hem de afgelopen maanden heeft beïnvloed. De voormalige Red Devils-man zou er vast van overtuigd zijn dat hij nog minstens twee jaar een waardevolle aanwinst kan zijn voor Portugal.

Trouwens, Ronaldo’s route terug naar de ploeg zou kunnen worden geholpen door Portugal’s verbluffende gerapporteerde swoop voor Jose Mourinho. Ronaldo leidde Portugal naar de glorie van Euro 2016 als aanvoerder en hij zal proberen dat te herhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *