Meteen naar de inhoud
Home » Cristiano Ronaldo vertelde Weston McKennie dat zijn voeten ‘een miljard euro’ waard zijn

Cristiano Ronaldo vertelde Weston McKennie dat zijn voeten ‘een miljard euro’ waard zijn

Weston McKennie, nieuw lid van Leeds United, onthult het gesprek dat hij had met Juventus teamgenoot Cristiano Ronaldo. McKennie zal zich deze week installeren op Elland Road en zijn nieuwe omgeving leren kennen. Zie meer CR7 nieuws hier.

Nu McKennie aan een nieuw avontuur bij Leeds United begint, heeft de Amerikaan een hysterisch verhaal van Cristiano Ronaldo uit hun tijd bij Juventus onthuld. McKennie en Ronaldo brachten twee seizoenen samen door als teamgenoten van 2020-22, en de twee leken een luchtige relatie op te bouwen toen Ronaldo hem liefkozend ‘Texas Boy’ noemde. Ronaldo verhuisde in het latere seizoen naar Manchester United. McKennie gaat nu voor Leeds spelen. Hij rondde vorige maand een verhuizing af.

“Een verhaal met Ronaldo, hij kreeg een massage en ik liep rond en ik zei ‘mijn God, je voeten zien er verschrikkelijk uit!’ en hij zei ‘mijn vriend, deze voeten zijn een miljard euro waard’,” herinnerde McKennie zich. “Ik zei, je hebt gelijk. Respect.” Zijn reactie op de eerste ontmoeting met Ronaldo was net zo openhartig. “Ik had gewoon zoiets van: ‘Oh mijn hemel, dit is hem echt.’ Ik deed er alles aan om normaal te doen en geen fanboy te zijn, want hij zou mijn teamgenoot worden.”

De waardering van de Portugese talisman was misschien niet helemaal juist, maar er zou ook een kern van waarheid in zijn opmerking kunnen zitten. Zoals Sportsmail in 2009 al schreef, verzekerde Real Madrid zijn benen voor 111 miljoen dollar na een knieblessure van hun sterspeler.

CR7 wordt zondag 37 jaar en is momenteel de best betaalde speler ter wereld na het tekenen van een buitengewoon lucratief contract bij Al Nassr. De vijfvoudig Ballon d’Or winnaar kreeg een groots onthaal van de Saoedi-Arabische reuzen in Riyadh en ook de fans waren enthousiast om de voetballer, die wordt beschouwd als de Grootste aller Tijden, in actie te zien.

Na een 3-1 verlies tegen Al Ittihad in de Saudische Super Cup vorige week, is Ronaldo geconfronteerd met kritiek voor zijn wanprestatie tot nu toe. Ronaldo en Al Nassr staan dit weekend tegenover Al Fateh, terwijl McKennie zondag tegen Nottingham Forest zijn debuut voor Leeds zou kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *