Meteen naar de inhoud
Home » Cristiano Ronaldo viert zijn 500e competitiedoelpunt in een 4-0 overwinning voor Al-Nassr

Cristiano Ronaldo viert zijn 500e competitiedoelpunt in een 4-0 overwinning voor Al-Nassr

De Portugese superster Cristiano Ronaldo was een gelukkig man nadat hij donderdag bij een 4-0 zege op Al-Nassr zijn 500e competitiedoelpunt had gemaakt. Fans hebben hem via sociale media geprezen voor het bereiken van nog een mijlpaal in zijn productieve carrière. Ga naar https://www.fanshopvoetbal.com/ voor alle doelpunten van CR7.

De 38-jarige jongen scoorde in de eerste helft een dubbel tegen Al-Wehda. Zijn eerste doelpunt kwam in de 21e minuut, toen hij laag langs doelman Abdulquddus Atiah schoot. Vlak voor de rust maakte Ronaldo er 2-0 van met zijn rechtervoet en acht minuten in de tweede helft volgde zijn hattrick vanaf de penaltystip. Hij maakte een klinische lage afronding met zijn linkervoet nadat hij was opgezet door Abdulrahman Ghareeb.

Ronaldo heeft 503 competitiedoelpunten gemaakt voor vijf clubs in vijf verschillende topcompetities. Hij maakte er 103 voor Manchester United, 311 voor Real Madrid, 81 voor Juventus, drie voor Sporting Lissabon en nu vijf voor Al Nassr. De vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar sloot zich in december aan bij Al Nassr, naar verluidt met een salaris van 177 miljoen pond per jaar.

Het duurde even voordat Ronaldo op gang kwam, maar uiteindelijk opende hij zijn doelpuntenrekening in het 2-2 gelijkspel van Al-Nassr met Al-Fateh. De 38-jarige zei ook dat het een “geweldig gevoel” was om vier keer te scoren en 500 doelpunten te maken in een post op Instagram na de wedstrijd. Maar CR7’s mijlpaaldoelpunten maakten niet dat sommige fans onder de indruk waren – ze hadden het over het wankele keeperswerk. Een supporter zei op Twitter: “Zie hoe hard hij feestviert in een lage competitie alsof hij heeft gescoord in een WK-finale.”

Maar de vijfvoudig Ballon d’Or winnaar is houder van de all-time records voor Champions League en internationale doelpunten. Hij deed zijn beroemde “SIU”-viering vorige week niet omdat zijn doelpunt niet genoeg was om Al Nassr aan de overwinning te helpen. Al Nassr staat na 16 wedstrijden bovenaan, op 37 punten van Al Shabab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *