Meteen naar de inhoud
Home ยป Cristiano Ronaldo voelt zich verraden bij Manchester united

Cristiano Ronaldo voelt zich verraden bij Manchester united

Het is eerder een kwestie van wanneer dan of Cristiano Ronaldo vertrekt bij Manchester United. De Portugees heeft zijn bruggen verbrand bij de club, en voor Erik ten Hag betekent dat een point of no return zolang hij aan het roer blijft. Erik ten Hag wil niet dat Cristiano Ronaldo weer voor Manchester United speelt. De leiders van de club zijn het erover eens dat het team beter is zonder hem.
Ronaldo moest de hulp inroepen van een jonge ploeggenoot om zijn spullen te halen nadat Erik ten Hag hem uit de Manchester United-kleedkamer had verbannen, zo wordt gemeld. Toen Morgan Ronaldo vroeg naar de huidige United-baas Ten Hag, zei de Portugees: “Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect voor mij toont. Als jij geen respect voor mij hebt, zal ik nooit respect voor jou hebben.”
In een interview met omroep Piers Morgan uitte Ronaldo kritiek op Ten Hag, de club en voormalig interim-baas Ralf Rangnick. De 37-jarige werd door Ten Hag geschorst nadat hij weigerde als invaller te verschijnen tijdens de 2-0 overwinning op Tottenham Hotspur in oktober.
Ten Hag vertelde Ronaldo dat hij zich met nog enkele minuten te gaan tegen Spurs op Old Trafford moest opstellen als vervanger, een verzoek dat hij weigerde. Dat voorval leidde tot Ronaldo’s tijdelijke verbanning uit de eerste teamtraining en de daaropvolgende Premier League-ontmoeting met Chelsea.
De Portugees is dit seizoen een afleiding geweest, maar men kan niet negeren dat hij een belangrijke leider is achter de schermen en wordt verafgood door veel van zijn teamgenoten. Alejandro Garnacho en Charlie McNeill zien Ronaldo allebei als hun rolmodel in het spel.
Manchester United zal overwegen het contract van Cristiano Ronaldo in januari te verscheuren – zolang hij geen afkoopsom eist voor de rest van zijn contract. Ronaldo’s toekomst is onzeker, maar er lijkt geen weg terug voor hem bij de Red Devils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *