Meteen naar de inhoud
Home » News » Cristiano Ronaldo werd door Al-Ittihad-fans geplaagd met Lionel Messi-gezang

Cristiano Ronaldo werd door Al-Ittihad-fans geplaagd met Lionel Messi-gezang

Cristiano Ronaldo werd donderdag tijdens de Saudische Supercupwedstrijd van Al-Nassr begroet met Lionel Messi-gezang van Al-Ittihad-fans. De 37-jarige superster verzuimde opnieuw zijn eerste doelpunt te maken voor de Saoedische ploeg, nadat hij in het weekeinde bij zijn officiële debuut ook al geen doelpunt had gemaakt.

Ronaldo is er niet in geslaagd zijn eerste trofee met Al Nassr te winnen, want zijn nieuwe ploeg verloor donderdag met 3-1 van Al-Ittihad in de halve finale van de Saudische Supercup. Een man-of-the-match vertoning tijdens een oefenwedstrijd tussen een Al-Nassr en Al-Hilal XI en Paris Saint-Germain zag Ronaldo twee keer scoren. De Portugese superster, die met een recorddeal van 200 miljoen dollar aankwam, kwam echter voor de tweede wedstrijd op rij niet tot scoren voor zijn nieuwe club. Hij probeerde in de 43e minuut te scoren, maar zijn krachtige kopbal werd geblokt door keeper Marcelo Grohe.

Ronaldo was een randfiguur in de nederlaag van Al-Nassr en er zijn beelden opgedoken waarop de fans van Al-Ittihad scanderen: ‘Messi, Messi, Messi’. De 37-jarige aanvaller boog zijn hoofd en verliet teleurgesteld het veld, maar hij reageerde niet op het gezang van de supporters van de tegenpartij.

De komst van Ronaldo werd bestempeld als ‘geschiedenis in de maak’ en de 37-jarige kreeg bij aankomst een heldenontvangst en een contract van maar liefst 177 miljoen pond per jaar. Ronaldo en Messi behoren tot de grootste voetballers aller tijden en hebben al bijna twee decennia een grote rivaliteit. Ronaldo werd in november een vrije speler nadat zijn contract met Manchester United in onderling overleg was ontbonden vanwege geschillen die hij had met manager Erik Ten Hag.

Eerder op 24 januari zei Al Nassr dat ze positief waren dat Cristiano Ronaldo zijn carrière zou beëindigen bij de Saoedische Pro League club. CR7 komt komende vrijdag weer in actie tegen Al Fateh in de Saudi Pro League.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *