Meteen naar de inhoud
Home » Gary Neville lachte om Ronaldo’s interview

Gary Neville lachte om Ronaldo’s interview

Gary Neville stak de draak met het interview van Cristiano Ronaldo met Piers Morgan door zijn Twittervolgers aan te sporen in plaats daarvan naar Salford City te kijken. De ochtend nadat Ronaldo’s commentaar bekend werd, tweette Neville: “Iemand zin om te eten?” Neville retweette vervolgens een video van Sky Sports waarop Bruno Fernandes’ ijzige handdruk met Ronaldo in de kleedkamer van Portugal te zien is.
Ronaldo’s explosieve interview met Piers Morgan is het geschenk dat blijft geven – tenzij je een Manchester United fan bent natuurlijk. In Ronaldo’s interview sprak hij over zijn mislukte overstap naar Manchester City, de dalende normen bij Manchester United, voormalige managers van de Rode Duivels, het tragische overlijden van zijn zoontje en voormalige United-spelers die nu als pundits werken.
Gezien zijn anti-Rangnick retoriek is het weinig verrassend Ronaldo te horen beweren dat zijn voorganger, Ole Gunnar Solskjaer, meer tijd had moeten krijgen.
Ronaldo bekritiseerde Neville en Wayne Rooney tijdens zijn interview met Piers Morgan, waarbij de 37-jarige ook beweerde dat de club hem had ‘verraden’. “We gaan nooit samen eten”, vertelde Ronaldo aan Piers Morgan’s Uncensored show. “Om te luisteren als ex-collega’s of teamgenoten je bekritiseren, terwijl ze maar één standpunt zien. Het is makkelijk, het is makkelijk om kritiek te leveren, ik weet niet of je een baan bij de televisie hebt waar ze kritiek moeten leveren om beroemder te worden.”
Het kwam nadat Ronaldo onlangs Neville de mond snoerde toen hij als gevolg van de kritiek naast het veld stond voor de televisie. Rooney vertelde talkSPORT vorige week dat Ronaldo een ongewenste afleiding dreigde te worden bij de club en dat zijn gedrag “onaanvaardbaar is voor Man United”.
De Red Devils zijn naar verluidt diep gefrustreerd over hun nummer 7 voor het openbare interview, dat deze week op TalkTV te zien zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *