Meteen naar de inhoud
Home » Real Madrid is niet geïnteresseerd in Cristiano Ronaldo

Real Madrid is niet geïnteresseerd in Cristiano Ronaldo

Dat Cristiano Ronaldo voor Al-Nassr tekent, is “fantastisch voor de club”, aldus Real Madrid-manager Carlo Ancelotti. Hij werd in de zomer ook al in verband gebracht met een overstap naar Santiago Bernabeu, omdat Manchester United dit seizoen niet in de Champions League uitkomt. Ondanks alle geruchten bleef een terugkeer naar Real Madrid voor Ronaldo uit.
Ronaldo onthulde dat hij aanbiedingen kreeg uit Europa voordat de overstap naar de Saoedische Pro League werd bevestigd, evenals belangstelling uit Australië, Brazilië en de Verenigde Staten. Voormalige club Real Madrid behoorde echter niet tot de geïnteresseerde partijen, en naar verluidt hebben Los Blancos zelfs oproepen van Mendes genegeerd toen hij aandrong op een deal.
Ronaldo, 37 – die negen seizoenen lang uitblonk voor Madrid en topscorer werd in de geschiedenis van de club – werd vorige week gepresenteerd als speler van Al Nassr nadat hij door Manchester United op vrije voeten was gesteld.
De eerste wedstrijd van de vijfvoudig Ballon d’Or winnaar sinds zijn verhuizing naar Saoedi-Arabië is in een oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain, waar hij het zal opnemen tegen GOAT rivaal Lionel Messi in een team bestaande uit Al Nassr en Al Hilal spelers.
Ronaldo tekende in december voor Al-Nassr en ging akkoord met een contract dat hem 75 miljoen dollar (61,1 miljoen euro) per jaar zal betalen tot het einde van zijn contract in 2024. Als onderdeel van de overeenkomst zal Ronaldo een ambassadeursrol vervullen als Saoedi-Arabië in 2030 een aanvraag indient voor het wereldkampioenschap voetbal.
“Ik ben zo trots om deze beslissing in mijn leven te nemen zoals je al eerder zei in Europa is mijn werk gedaan,” verklaarde Ronaldo bij zijn Al-Nassr onthulling. “Ik heb alles gewonnen, ik heb bij de belangrijkste clubs gespeeld en voor mij is het nu een nieuwe uitdaging in Azië.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *