Meteen naar de inhoud
Home » Tragische dood van Ronaldo’s zoon Angel

Tragische dood van Ronaldo’s zoon Angel

Cristiano Ronaldo heeft gesproken over de tragische dood van zijn zoontje Angel en hoe de steun van de koninklijke familie, rivaliserende fans en partner Georgina Rodriguez hem hebben geholpen bij de moeilijke terugkeer naar het voetbal.
In een interview met Piers Morgan Uncensored vertelde de voetballer openhartig over het hartverscheurende moment waarop een van zijn pasgeboren tweelingen overleed. Ronaldo verbreekt stilte over het verlies van zijn zoon.
“Het is waarschijnlijk het ergste moment dat door mijn leven is gegaan sinds de dood van mijn vader”, zei Ronaldo. “Als je een kind hebt, verwacht je dat alles normaal zal zijn, en als je dat probleem hebt, is het moeilijk. Als mensen hadden ik en Georgina best moeilijke momenten, omdat we niet begrijpen waarom het ons is overkomen. Het was moeilijk, om eerlijk te zijn, het was heel, heel moeilijk om te begrijpen wat er in die periode van ons leven gebeurt.”
De eerste wedstrijd van Manchester United na de bekendmaking van het tragische nieuws was tegen de bittere rivalen Liverpool. De Reds scandeerden echter in de zevende minuut ‘You’ll Never Walk Alone’ – het nummer van Ronaldo’s shirt – om hun steun aan Ronaldo te betuigen.
Ronaldo onthulde dat zijn partner Georgina Rodriguez hem had geholpen bij de moeilijke terugkeer naar het voetbal na de dood van zijn zoon. Hij voegde eraan toe: “Ik heb altijd goede steun van mijn familie. En Georgina zei me: ‘Ga, ga spelen, ga en geniet van wat je graag doet. Het zal je helpen om de situatie een beetje te vergeten”.
Ronaldo en Rodriquez zijn ook ouders van dochter Alana, terwijl de sportster vader is van zoon Cristiano Jr. en tweeling Eva en Mateo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *